Brownie uden tilsat sukker*

Den lækreste brownie uden tilsat sukker* med kokosfrosting. Brownien er blandt andet lavet på kikærter og mandler. 

Lavet af @veggie_venca

Ingredienser:
Brownie:
  • 120 g mandler
  • 50 g vegan block
  • 20 stk. af vores friske dadler
  • 3 æg
  • 3 spsk. raw kakaopulver
  • 1 dåse drænede kikærter
  • 1/2 dl stærk kaffe
  • En knivspids salt
Kokosfrosting:
  • 15 stk. af vores friske dadler
  • 2 spsk. kokosolie
  • 2 spsk. vegan block
  • 3 spsk. kakaopulver
  • 1 spsk. vanilje
  • 3 spsk. kogende vand
  • 1,5 dl. kokos
Sådan gør du: 
Brownie:
  1. Mandlerne blendes i en minihakker til mel. Skær herefter vegan block i små stykker, og tilsæt det i minihakkeren sammen med de øvrige ingredienser til brownien, og blend det hele sammen.
  2. Hæld nu dejen op i en bageform, og bag brownien i ca. 20 minutter ved 200 grader. Lad kagen køle helt af, før du påfører topping.
Kokosfrosting:
  1. Tilsæt alle ingredienser til kokosfrosting i en minihakker (på nær kokos) og blend til det er jævnt og cremet. Tilsæt herefter kokos og blend forsigtigt kort videre. Fordel kokosfrostingen på brownien, når den er helt afkølet.
Brownien kan holde sig frisk 2-3 dage ved stuetemperatur, eller 4-5 dage på køl. 
*med et naturligt indhold af sukker